Kurz vyřezávání ovoce a zeleniny je zaměřen na zvládnutí správných technik při vyřezávání jednoduchých ozdob ze zeleniny, které se dají využít na ozdobu rautových mís, míchaných drinků, ale i při přípravě domácích oslav.
Účastníci kurzu se seznamují s nářadím a pomůckami používanými během kurzu, následuje praktická část. Instruktor výrobek vždy předvede a zdůrazňuje správnou techniku vyřezávání. Účastníci jsou při práci individuálně upozorňováni na případné chyby. Kurz je završen předáním Účastnického listu.
Kurz vyřezávání ovoce a zeleniny je rozložen do dvou dní, výuka probíhá v dopoledních hodinách na budově Borovina.
Lektor: Luděk Procházka Informace: Mgr. Jarmila Necidová - necidova@oahstrebic.cz
Copyright © 2022, Obchodní akademie a Hotelová škola Třebíč
ČSN EN ISO 9001:2015