Kurz studené kuchyně je zaměřen na netradiční výrobky studené kuchyně. Začíná se teoretickou částí o významu studené kuchyně a jejich výrobcích. Každý účastník obdrží skripta, ve kterých je stručný popis výrobků.
Instruktor Vám názorně ukáže a vysvětlí, jak správně se výrobek připravuje. Osvojíte si celý pracovní postup, tak aby výrobek byl vynikající. V kurzu se můžete naučit mnoho triků, dozvíte se různé užitečné rady, které používají profesionálové. Součástí kurzu je písemný test a příprava rautové tabule, kde si účastníci kurzu spolu s lektorem odprezentují výrobky. Kurz je završen slavnostním předáváním certifikátů.
Kurz je rozložen do 4 dní, výuka probíhá v dopoledních hodinách v laboratorních kuchyních na budově Sirotčí.
Lektor: Ing. Veronika Přepechalová
Informace: Mgr. Jarmila Necidová - necidova@oahstrebic.cz
Copyright © 2022, Obchodní akademie a Hotelová škola Třebíč
ČSN EN ISO 9001:2015